avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 390 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Contestatie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

Contestatie

Daca cineva care executa acum o pedeapsa de 1 an si 15 zile pentru conducere sub influenta bauturilor alcoolice si refuz probe biologice, a primit dupa 2 luni de inchisoare regimul semideschis si a facut contestatie la hotararea judecatorului delegat din penitenciar, pentru a i se acorda regim deschis si pentru a nu mai fi transferat in alt penitenciar aflat foarte departe de domiciliul sau, exista posibilitatea sa fie totusi transferat inainte de solutionarea contestatiei? Mentionez ca acum se afla in detentie la pnt Colibasi, la sectia stationare, are domiciliul in Campulung, Arges, si exista posibilitatea de a fi transferat la Tg. Jiu sau in alta parte. Ne intereseaza daca poate sa mai ramana la Colibasi pana in decembrie , 21, cand primeste de drept regimul deschis si daca poate ramane apoi pana la expirarea pedepsei la Colibasi.

Alte discuții în legătură

Locul executarii pedepsei - alegerea penitenciarului carmenalecu carmenalecu Mi s-a spus de la penitenciarul colibasi arges, ca acolo nu isi pot efectua pedeapsa decat detinutii care au regim de maxima siguranta, respectiv condamnari de ... (vezi toată discuția)
Ce demersuri sunt necesare pentru transferul unui detinut in alt penitenciar? lavinutza87 lavinutza87 Buna ziua!Fratele meu a prmit o pedeapsa de 4 ani pt talharie si se incadreaza la regimul semideschis si din aceasta cauza l-au transferat la P.N.T. ... (vezi toată discuția)
Transfer detinut Elynasv Elynasv Hello! Prietenul meu este inchis la penitenciarul Botosani. Are o pedeapsa de 2 ani. Are 3 luni aproape de cand e acolo iar in august are comisia pt schimbarea ... (vezi toată discuția)