avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Transfer detinut
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Transfer detinut

Hello! Prietenul meu este inchis la penitenciarul Botosani. Are o pedeapsa de 2 ani. Are 3 luni aproape de cand e acolo iar in august are comisia pt schimbarea regimului din semideschis in deschis. Cica dupa acea comisie ar urma sa fie transferat la penitenciarul Iasi pt ca acolo au regimul deschis iar la Bt nu au.Multi detinuti au fost transferati asa. Intrebarea mea este ce poate face sa nu fie transferat acolo deoarece el are domiciliul in Sv iar noua familiei ne-ar fi greu sa il vizitam la Iasi pt ca e foarte mare distanta. Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 18:07, 18 Iunie 2016
Sa nu depuna cerere de schimbare a regimului de detentie si ramane la penitenciarul Botosani.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Transfer penitenciar elena_h elena_h Buna ziua, Prietenul meu are de executat 1 an si 2 luni si deocamdata se afla in primele 21 de zile de carantina(asa am inteles ca se numesc) dar am fost ... (vezi toată discuția)
Schimbarea regimului detentie melinaR melinaR buna seara ma mai pus aceasta intrebare dar in alt mod nepotul meu a ajuns pe alt penitenciar cu regim semideschis acum in urma a doua rapoarte a ajuns inapoi ... (vezi toată discuția)
Schimbarea regimului de detentie melinaR melinaR buna dimineata am o mare problema si cum la noi la romani numai exista sperante am si eu o intrbare poate e cineva care sa ma indrume .Pe data de 26.09.2011 ... (vezi toată discuția)