avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 444 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concedierea
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concedierea

buna poate cineva sa-mi raspunda si mie am fost concediata am dreptul la un salariu compesator
Ultima modificare: Miercuri, 18 Martie 2009
cristicristiu, utilizator
Cel mai recent răspuns: cristicristiu , utilizator 10:24, 22 Septembrie 2009
Sunt mai multe feluri de concedieri.Ce articol de lege?
Daca ati fost concediat pe motive care nu tin de persoana salariatului (art 65 codul muncii) veti beneficia de salariul compensator.
buna seara da am fost concediata cu art 65 dar angajatorul sustine sus si tare ca nu beneficiez de salariul compensator ce as putea sa fac va multumesc fff mult
Solicitati , in scris, angajatorului sa va ofere salariul compensator prevazut de art 78 din CCMUNN. Este bine sa aveti dovada acestei solicitari, adica daca depuneti personal aceea cerere sa aveti un exemplar si sa solicitati numar de inregistrare sau o expediati prin posta cu confirmare de primire.
Daca vi se refuza acest drept, aveti posibilitatea sa va adresati instantei de judecata.
Este un drept de care beneficiaza toti salariatii concediati in baza art 65 codul muncii.
buna seara multumesc fff mult mai am o mare rugaminte imi puteti da o idee cum sa intocmesc aceea solicitare

Alte discuții în legătură

Reangajare la aceeasi societate dupa pensionare hukviorel2005 hukviorel2005 O persoana trecuta de 50 ani, de sex feminin, a fost pensionata pe caz de boala, cu drept de munca de 4 ore. Peste 6 ani a revenit si a fost angajata de catre ... (vezi toată discuția)
Concediere pt motive ce nu tine de persoana salariatului biancad biancad In cazul in care o companie este nevoita sa renunte de exemplu la jumatate din posturile existente in cadrul unui departament datorita scaderii volumului de ... (vezi toată discuția)
Desfacerea contractului de munca just_florence08 just_florence08 Buna ziua! As vrea sa aflu care sunt criteriile in cazul desfacerii contractului de munca. Concret, am hepatita C, urmez un tratament si sunt in concediu ... (vezi toată discuția)