avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Revenire Semnatura Falsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Revenire Semnatura Falsa

Doamnelor si Domnilor,

am apelat la Forum cu o intrebare, Luni, 19 August 2013, 10:02.
Nu am primit raspuns.

Unde trebuie sa ma adresez in cazul in care o persoana a folosit semnatura falsa si a sustras documente oficiale dintr-un dosar al judecatoriei ?

Este acea institutie DNA, Politie, Procuratura ?

Cu multumiri deosebite.
Cel mai recent răspuns: Stefan Bicov , Avocat 11:30, 22 August 2013
La parchet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In cat timp se depune apelul?? dayana5143 dayana5143 pe data de 13 iunie am avut ultimul termen in care imi \\"respinge actiunea ca fiind formulat tardiv, cu drept de apel in 10 zile , cererea se va depune la ... (vezi toată discuția)
Litigiu de munca-recuperare drepturi banesti. tribunalul imi cere documente pe care nu le am eu,,,ce ma fac ?,,, ContSters241026 ContSters241026 Buna seara tuturor ma aflu intr-o situatie din care nu stiu cum sa ies Subiect -Ma aflu in proces cu fostul angajator multiple probleme: Recuperare salarii ... (vezi toată discuția)
Procedura dosar penal Nina1 Nina1 Buna ziua. Am formulat plangere penala pentru infractiuni de fals si uz de fals la Parchetul de pe langa Judecatorie.Plangerea penala a fost inaintata Politiei ... (vezi toată discuția)