avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 796 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Ce se intampla daca nu mai pot plati un credit fara ...
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Ce se intampla daca nu mai pot plati un credit fara garantii ?

buna ziua!as vrea sa aflu un raspuns .......cand eram in primul an de facultate am contractat un credit pentru studenti ,Creditul 1o de la banca ,exista si acum.Mi-au cerut decat adeverinta de student si un coplatitor si anume unchiul meu.Momentan nu mai pot plati si am intarzieri de 120 zile,ma intereseaza daca i se opri ceva coplatitorului sau ma vor executa silit pe mine.Si in ce consta aceasta executare silita daca eu nu am niciun bun imobil sau mobil?Multumesc anticipat !
Ultima modificare: Joi, 22 August 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 12:00, 22 August 2013
Nu aveti dvs, dar nici unchiul nu are bunuri sau venituri? Banca se poate indrepta impotriva amadurora, iar veniturile dvs vor fi executate cand veti avea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rata banca Luciancm Luciancm Buna seara ... Ai o intarzie la rata catre x banca de 120 de zile ...nomentan nu ai servici... cei de aceea banca te ameninta ca vor trimite dosarul tau la un ... (vezi toată discuția)
Act notarial la credit Dragos1989 Dragos1989 Buna ziua! Vreau sa fac un credit la banca, dar din cauza salariului mic din acte nu pot obtine acest imprumut. De aceea unchiul meu este dispus sa ma ajute, ... (vezi toată discuția)
Coplatitor credit prima casa Robert19 Robert19 Ce cai de atac am daca ma duc in instanta ca sa pot iesi de pe un contract de garantare de prima casa unde figurez ca si coplatitor, mentionez ca in momentul ... (vezi toată discuția)