avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 593 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Parcarea neplatita
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Parcarea neplatita

buna ziua, intr-o zi am parcat intr-o parcare cu plata pentru 5-10 min cat sa platesc ceva,(cand am coborat din masina m-am uitat sa vad daca este vre-o doamna careia sa ii platesc,dar nu era nimeni.
cand m-am intors aveam o instiintare "ca trebuie sa achit valoarea tarifului de parcare ",initial nu am bagat de seama,pentru ca ma grabeam.Cand am ajuns acasa am sesizat ca este o instiinare,dar pe ea nu scria nimic,nicio ora,niciun numar de masina,nimic, doar o simpla instiintare.
crede-ti ca as putea primii o amenda?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:39, 22 August 2013
Este hazardat a emite raspuns concret
Exista posibilitatea ca stationarea dvs fara tichet sa fi fost fotografiata,in baza acesteia sa se intocmeasca PV
Ramane ,ca in timp ,sa constatati singur masurile dispuse de administratorul parcarii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rugaminte ajutor contestare contraventie vladimir_simion vladimir_simion Buna seara, Am nevoie de ajutorul dvs. In cursul zilei de 05.05.2014 am stationat in staia de autobuz UNIRII 1 (am vrut sa imi iau un covrig). In momentul ... (vezi toată discuția)
Amenda parcare spatii verzi ktaflorin14 ktaflorin14 Pe 20 luna asta (August) am fost la Eforie Nord . Negasind un loc de parcare am procedat gresit , am ales sa parchez pe un scuar de pe langa hotel Belona unde ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis auto pentru 30 de zile + amenda pentru parcare neregulamentara, zile politistul K-tlyn K-tlyn Buna seara, In data de 25.02.2016, in jurul orei 13.50 ma deplasam cu autoturismul marca VW Golf, cu numarul de inmatriculare ... (vezi toată discuția)