avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1131 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Se inchide activitatea unei firme, ce drepturi are cel ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Se inchide activitatea unei firme, ce drepturi are cel care a fost angajat?

Daca firma unde a lucrat persoana se inchide, exemplu pe 01.09.2013, pe langa salariul de pe ultima luna, patronul trebuie sa ii plateasca si banii de concediu, adica perioada de la ultimul concediu pana in prezent ??? Rog pareri pertinente, Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Mateus21 , utilizator 22:00, 24 August 2013
Multumesc, acum sunt lamurit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drepturi la concediere individuala cristina5221 cristina5221 Buna ziua,ma numesc popescu cristina si am o intrebare pt. dvs. ... spuneti-mi va rog care sunt drepturile mele ca fost angajat al firmei dupa ce patroana ... (vezi toată discuția)
Zile de concediu de odihna neplatite la incheierea cim Anandreea Anandreea Buna ziua, In 2 Decembrie 2015 mi s-a incheiat contractul de munca. La data respectiva aveam 2 zile de concediu de odihna neefectuat aferent perioadei ... (vezi toată discuția)
Plata zile concediu- dupa demisie danabn danabn Buna seara, am lucrat 11 ani la o multinationala si nu mi-am prea luat zilele de concediu. Mi-am dat demisia si mi-au fost platite 9 zile , ar fi cele de ... (vezi toată discuția)