avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Control de Fond
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Control de Fond

buna ziua

as dori sa solicit un control de fond la societatea pe care o administrez . Ma puteti ajuta cu un model de cerere ?
Cel mai recent răspuns: rocsanica , utilizator 13:11, 19 Martie 2009
SC cu sediul in....reprezentatat prin ...solicit efectuarea unui control de fon d la societatea pe care o administrez pentru perioada cuprinsa intre....si.......Solicit efectuarea acestui control prntru urmatoarele motive..........
atat de simplu! credeam ca trebuie listat un formular special de pe internet ...............
va multumesc foarte mult pentru raspuns

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Model decizie de incetare a cim prin demisie cu art.79 alin.7 c.m. roxana stanescu roxana stanescu Cine ma poate ajuta si pe mine cu un model de decizie de incetare a CIM prin demisie cu art.79 alin.7 C.M.? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Suspendare contract de munca flori1981 flori1981 Buna seara Vreau sa fac si eu o suspendare de contract in perioada 15.09.2016-31.10.2016 Cum sa procedez? 1. salariatul sa faca cere pe proria raspundere ... (vezi toată discuția)
Tot despre documentatia necesara constituirii firmei cris_cd cris_cd Ok,despre documentatie am mai gasit cate ceva pe internet,insa care este scopul,motivul pentru care legiuitorul solicita aceasta domentatie.Stie cineva sa-mi ... (vezi toată discuția)