avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 398 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... CIC si concediu fara plata
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

CIC si concediu fara plata

daca ma intorc din concediu de ingrijire copil dupa 1 an si apoi intru in concediu fara plata, care va fi indemnizatia, sau mai bine zis ce bani voi avea? somaj? cum se calculeaza?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 16:09, 9 Septembrie 2013
buna,
am o rugaminte, va rog sa-mi spuneti daca angajatorul este cel care plateste concediu de materiitate, mai precis prenatal..

multumesc.

Indemnizatia de maternitate este suportata integral de FNUASS.

Aceasta este platita salariatei de catre angajator, care ulterior isi recupereaza banii de la Casa de Asigurari de Sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Crestere copil pana la 2 ani oanca oanca buna ziua, as vrea si eu sa stiu: daca optez pentru concediu de crestere copil pana la 2 ani si ma intorc la munca inainte de 1 an, m-ai primesc indemnizatie ... (vezi toată discuția)
Concediu crestere copil mami_2012 mami_2012 Buna ziua! 1. Sunt in concediu pentru cresterea copilului si am optat pentru 1 an de concediu. Pentru a beneficia de stimulentul de 500 de lei ar trebui sa ma ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie de crestere a copilului ioana-otilia ioana-otilia daca m-am angajat, mai pot primi bani pentru cresterea copilului? am auzit ca se pierde insemnizatia si se primeste o \\"somatie\\" pana cand copilul face 2 ... (vezi toată discuția)