avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Divort cetatean strain
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Divort cetatean strain

Buna seara,
o prietena se confrunta cu urmatoarea problema si v-as fi recunoscatoarea daca m-ati putea ajuta:

Este casatorita in Anglia cu un cetatean indian, de care doreste sa divorteze. Ea doreste sa divorteze in Romania, dar nu are certificatul de casatorie inscris aici si am inteles ca nu poate sa faca asta fara ca sotul sa fie prezent. Nu au au avut domiciliul comun, deoarece ea nu a avut resedinta pe teritoriul Marii Britanii si nici nu au un an de la casatorie. V-as ruga sa -mi spuneti, daca exista posibilitatea divortului pe teritoriul Romanei, deoarece nu are banii necesari pentru a se deplasa in tara unde s-a casatorit?

Alte discuții în legătură

Divort cetatean roman-cetatean strain Am33raty Am33raty Buna seara, In ce conditii se poate aplica pentru divort de pe teritoriul Romaniei in cazul in care sunt casatorita cu un cetatean strain? Casatoria a fost ... (vezi toată discuția)
Divort monica78 monica78 Buna ziua, As dori sa aflu ce trebuie sa fac pentru a incepe procedura de divort. Mentionez ca sunt casatorita cu un cetatean britanic. Suntem casatoriti de ... (vezi toată discuția)
Casatorie in marea britanie - cetatean roman si cetatean marocan MONICA CAMELIA MONICA CAMELIA Buna ziua,eu sunt cetatean roman cu domiciliul in Marea Britanie,prietenul meu este in Maroc,acolo el este divortat,vrem sa ne casatorim aici in Marea ... (vezi toată discuția)