avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1092 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Abuz psihic al GARZII DE MEDIU
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Abuz psihic al GARZII DE MEDIU

in urma unei reclamatii anonime facute la adresa fratelui meu,intr-una din zile garda de mediu insotita de politia locala de sector mi-a adus la cunostinta ca fratele meu a adunat mult gunoi menajer in incinta curtii sale si are obligatia sa faca curat sau eu sant obligata sa dau o declaratie la primarie pentru a i se face curatenie de firma de salubrizare.Mentionez ca, din pacate, fratele are probleme psihice si eu nu am reusit sa-l fac sa inteleaga ca este nevoie sa faca curat sau sa lase sa fie ajutat.GARDA DE MEDIU insa ma preseaza pe mine,iar cand au venit randul trecut au aplicat lovituri puternice in poarta.sa dau declaratie pentru a putea veni dansii sa ridice aceste deseuri.Sant obligata sa dau aceasta declaratie si sa fiu amendata prin prisma faptului ca sant sora lui?Va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: mcostel , utilizator 15:12, 24 August 2013
Nu, nu sunteţi obligată, dacă nu aveţi calitatea de tutore.

Dacă fratele nu a fost pus sub interdicţie, nimeni nu poate lua decizii în numele lui.
va multumesc frumos pentru raspuns.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tutore niclaus niclaus tutore:daca am domiciliul in apropierea persoanei cu handicap psihic dar sant rezident in strainatate as putea deveni tutore pentru persoana respectiva?Relatia ... (vezi toată discuția)
Abuz primarie costel01 costel01 Buna ziua.Locuiesc la curte si in urma sesizarii facute de niste vecini, am fost cautata la domiciliul unde locuiesc de doi politisti si un reprezentant al ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate pentru persoane declarate bolnavi psihic angajat001 angajat001 buna ziua, am o intrebare legat de dreptul de proprietate in Romania, cand spun proprietate ma refer la proprietatea unui apartament/casa sau alte ... (vezi toată discuția)