avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1128 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Achiziţii şi livrări ... Inregistrare achizitie intracomunitara
Discuție deschisă în Achiziţii şi livrări intracomunitare

Inregistrare achizitie intracomunitara

Am cumparat marfa din Germania . Am receptionat-o pe 10 iulie , CMR are data de 10 iulie, dar factura de la furnizor are data din iunie. Cum inregistrez in contabilitate marfa in iunie ( cf. factura) sau in iulie ( cf. CMR)?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: CONTABIUM , Contabil 22:32, 24 August 2013
Buna seara,

Inregistrati in iunie factura, in marfuri in curs de aprovizionare(cont 327), iar luna iulie la sosirea marfurilor inregistrati transferul din marfuri in curs de aprovizionare in marfuri(cont 371).

Numai bine

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Factura ianuarie,nir februarie marcelaL marcelaL daca factura e in ianuarie si nir in februarie cum se inreg.in contabilitate?#-o#-o#-o (vezi toată discuția)
Reglare stoc lidiao lidiao Daca s-a emis factura in iunie , dar factura de furnizor cu marfa mi-a venit pe iulie, cum as putea regla stocul? Pot sa fac un aviz fictiv cu cant. si val, ... (vezi toată discuția)
Bună ziua, va rog tare mult q ma sprijini cu un punct de vedere ... mona1928 mona1928 Bună ziua, va rog tare mult q ma sprijini cu un punct de vedere ref la import bunuri din China. Am înțeles ca factura de import produce efecte foar impreuna ... (vezi toată discuția)