avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2263 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Acte studii diploma de licenta
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Acte studii diploma de licenta

Buna ziua,vreau sa intreb si eu,dupa ce termin o facultate si promovez si examenul de licenta de la sfarsit,dupa maxim cat timp din punct de vedere legal ar trebui sa mi se elibereze diploma de licenta,impreuna cu diploma de bacalaureat si celelalte acte de la dosar?
Cand am terminat facultatea,mi s-a spus ca diploma va veni dupa un an ,iar pana atunci mi s a dat o adeverinta valabila un an,cu care m am inscris la Master,dar acum acea adeverinta nu mai e valabila,si am nevoie de diploma pentru a putea continua studiile.
Universitatea unde am terminat facultatea imi spune acum ca nu stie nimic...
ce fac eu in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Bojan I.M. , Mediator 17:50, 24 August 2013
Daca este vorba spiru haret vedeti ca exista destule topicuri pe net pe tema asta. Probabil ca va trebui sa demarati o actiune in instanta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eliberare diploma de licenta de la universitatea spiru haret Nimi Nimi Buna ziua, Sunt absolvent al Facultatii de Drept si Administratie Publica din Bucuresti,specializarea Drept,din cadrul Universitatii Spiru Haret,durata ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata pentru functionari publici fetcu costel fetcu costel Buna zi am terminat o facultate in profil economic,in anul 2008.As vrea sa stiu daca pentru a fi trecut ,de la incadrarea de acum cu studii medii,intr-o ... (vezi toată discuția)
Anulare diploma de licenta david_rodica david_rodica Buna seara,sunt absolventa a Universitatii Spiru Haret,Facultatea de Relatii Internationale si Studii Europene in promotia 2010.In iulie 2010 am sustinut ... (vezi toată discuția)