avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1126 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma taxi
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma taxi

Buna seara,
Sunt administratorul unui SRL- activitate taxi (o masina) si doresc sa lucrez eu si un prieten pe masina. Vreau sa stiu toate detaliile de care trebuie sa tin cont in desfasurarea corecte si legale a activitatii (contracte de munca, facturi, SSM, ITM. etc).
Este cineva care ma poate ajuta?
Va multumesc tuturor!
Toate bune!
Cel mai recent răspuns: fanel , utilizator 22:39, 24 August 2013
Parerea mea este ca ar trebui sa postati in sectiunea corespunzatoare a forumului ceea ce va intereseaza. Sunt domenii diferite de activitate, de care se ocupa alti colegi consultanti.

Nu eliberati facturi decat societatilor comerciale sau PFA, II si numai la solicitarea acestora. In rest sunteti obligat sa aveti casa de marcat fiscala, cu ajutorul careia se tine evidenta incasarilor zilnice, pe baza Raporului Z.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Evidenta contabila pfa Viorel8891 Viorel8891 Buna ziua,activez ca Persoana Fizica Autorizata si as dori sa aflu ce evidenta contabila sunt obligat sa am daca obtin venituri din activitati comerciale in ... (vezi toată discuția)
Registrul jurnal incasari si plati Francu1956 Francu1956 [b]Buna ziua.[/b] Cu speranta ca voi primi un raspuns autorizat adresez si eu catre dvs. urmatoarele intrebari: 1. Pt. un PFA neplatitor de TVA cu ... (vezi toată discuția)
De curand am achizitionat o casa de marcat, a fost fiscalizata dar nu o folosesc! lavih lavih Buna ziua,va rog frumos ajutati-ma in urmatoarea problema: Domeniul de activitate a firmei este Repararea echipamentelor electronice si optice.Mentionez ca ... (vezi toată discuția)