avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1108 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Legislaţie europeană, CEDO, UE, ... Tigari admise la vama
Discuție deschisă în Legislaţie europeană, CEDO, UE, proceduri europene

Tigari admise la vama

Imi poate spune cineva cate cartuse de tigari/persoane pot fi trecute peste granita in mod legal din Romania intr-un stat UE (cu masina)? As fi recunoscator daca mi-ar putea indica cineva si legislatia corespunzatoare pentru a fi sigur. Mersi.

Alte discuții în legătură

Carte de identitate irimescuadrian irimescuadrian buna,o rugaminte cum trebuie sa procedez :am cartea de identita expirata de 2 ani si sunt inca in strainatate!cum trebuie sa procedez,platesc amenda? [quot] (vezi toată discuția)
Neplata cartilor de credit maria_luiza maria_luiza o persoana care a obtinut mai multe carti de credit de la o banca aflata in grecia si care a extras sau a facut diverse achizitii cu ajutorul acestora. a ... (vezi toată discuția)
Propunere a șefului rar: orice autoturism cu volan pe dreapta (ue/non-ue) să se omologheze, iar apoi sa fie respins la primul itp dacă nu a schimbat volanul. ce opinie juridică aveți? Maanghod Maanghod Buna ziua! As aprecia daca cineva care cunoaste legislatia europeana din domeniu, mi-ar putea da un raspuns. Multumesc anticipat. S-a dat o lege in August ... (vezi toată discuția)