avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Executare silita persoana fara venituri sau proprietati
Discuție deschisă în Executare silită

Executare silita persoana fara venituri sau proprietati

Buna seara,

Am rugamintea sa imi comunicati cum si daca poate fi executata silit o persoana fara propietati, fara loc de munca de mai bine de 5 ani si care nu indeplineste varsta de pensionare.

Debitul continut in documentul primit 2900 Lei (cu tot cu penalitati si cheltuieli de judecata).

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: trandafir2 , moderator 20:14, 26 August 2013
veti fi urmarit in vederea executarii pe o perioda mai mare de ani.se poate executa inclusib bunuri ce urmeaza a fi mostenite.
AlexandraMihaela a scris:
...si care nu indeplineste varsta de pensionare.

Se poate sa fie urmarita in vederea executarii pana la varsta pensionarii si executata atunci pe veniturile din pensie. Dar asta depinde de cine este creditorul.
Va multumesc pentru raspuns.

Am rugamintea sa imi comunicati daca se poate ajunge cu executorul la o intelegere in ceea ce priveste esalonarea platii debitului si daca incepand de acum cosurile datorate mai cresc sau suma inscrisa in instiintare este finala.
NU cu executorul se poate ajunge la intelegere de esalonare, ci cu creditorul. Executorul doar executa, indeplineste o procedura, nu poate negocia in numele creditorului dvoastra.
2) Daca creditorul este statul, in anumite situatii suma creste, daca creditorul este altcineva, suma nu mai creste.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita de firma de recuperare cristina001 cristina001 Am si eu nevoie de ajutor Am un credit la o banca,l-am achitat 2 ani,am ramas fara loc de munca si nu am mai putut achita,as vrea dar nu pot acum.Banca la ... (vezi toată discuția)
Executare silita tomamarin tomamarin Va rog mult sa ma sfatuiti ce pot sa fac! Am facut un contract de imprumut pe 3700 de euro in care se specifica ca garantie bunurile mobile si imobile, ... (vezi toată discuția)
Somatie executare silita epigonii1 epigonii1 Buna ziua ! In urma unei sume catre Telekom Romania care nu a fost platita,am primit o somatie de la o societate civila profesionala de executori ... (vezi toată discuția)