avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1094 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Investitie in cote egale - foloase inegale
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Investitie in cote egale - foloase inegale

...cu cca.16 ani in urma am realizat impreuna cu vecinul meu o aductiune de apa..cotele de participare la investitie au fost egale..am construit in regim propriu.. n-au fost probleme pana cand vecinul meu si-a vandut terenul ...noul vecin si-a construit o pensiune..consumul lui de apa a crescut considerabil ..de atunci eu am o foarte mica presiune pe retea..Precizari:1.N-am facut nici un fel de acte cu primul meu vecin.2.Conducta de apa trece pe proprietatea vecinului meu.Tot pe proprietatea sa se afla si racordul conductei mele(deci n-am posibilitatea sa verific eventualele modificari ale sectunilor la racorduri)..Avand neintelegeri si privind drumul de acces spre proprietatea mea o cale amiabila de solutionare este exclusa..Ce ma sfatuiti?...Mai precizez ca vecinul cu care am realizat aductiunea este dispus sa semneze un act,o intelegere, in ideea cotelor egale de apa la cheltuieli egale de edificare a lucrarii...:(
.

Alte discuții în legătură

Buna dimineata am realizat o extindere a conductei de gaze pe ... cataliniorga75 cataliniorga75 Buna dimineata Am realizat o extindere a conductei de gaze pe un drum de servitute unde sunt mai multi proprietari in 2020 Investitia a fost achitata in ... (vezi toată discuția)
Apa potabilă - locuiesc intr o comuna si am o pensiune. pe data ... Roxmar91 Roxmar91 Bună seara, locuiesc intr o comuna si am o pensiune. Pe data de 08.08 mi-a fost taiata apa potabilă fara nici un avertisment perturbandu-mi grav activitatea. ... (vezi toată discuția)
Despagubire investitori conducta gaze as dori sa stiu daca investitorii ... Dor77 Dor77 Despagubire investitori conducta gaze As dori sa stiu daca investitorii unei conducte de gaze sunt obligati de lege sa emita factura fiscala pentru ... (vezi toată discuția)