avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Apa potabilă - locuiesc intr o comuna si am o ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Apa potabilă - locuiesc intr o comuna si am o pensiune. Pe data ...

Bună seara, locuiesc intr o comuna si am o pensiune. Pe data de 08.08 mi-a fost taiata apa potabilă fara nici un avertisment perturbandu-mi grav activitatea. Mentionez ca suntem branșați de 35 de ani la apa din sat fiind un proiect particular facut de oamenii din sat care nu are nici o legatura cu vreo instituție! La aceasta retea suntem racordați cel putin 100 de case. Intre timp scau construit multe construcții si consumul a crescut. Fiind in capat de retea m-am trezit in miezul zilei cu apa taiata: respectiv din curtea vecina au venit 3 indivizi care au sapat si au taiat conducta fara nici o somație sau discutie! Aveau dreptul? Pot sa fac vreo plangere? La ce instituție?

Alte discuții în legătură

Eu stau la casa si am conducta privata construita si platita ... ieseugenia ieseugenia Eu stau la casa si am conducta privata construita si platita de mine.Racordul l am facut de la un vecin care de asemenea are conducta privata care nu este ... (vezi toată discuția)
Teava de apa trece prin curtea vecinului robertrobert00000 robertrobert00000 buna ziua acum 4 ani am construit o casa pe un teren atribuit de primarie cu drept de folosinta gratuita am tras racordul de apa si lumina pe o ulita aflata ... (vezi toată discuția)
Distrugere sau nu? costi02 costi02 In fapt, In seara zilei de 23.11.2013, pe fondul unui conflict iscat in dimineata aceleiasi zile pentru un teren, numita T I m-a amenintat ca o ... (vezi toată discuția)