Eu stau la casa si am conducta privata construita si platita de mine.Racordul l am facut de la un vecin care de asemenea are conducta privata care nu este racordata la conducta comuna.Mi au taiat apa pt o datorie de 3081 leieu fiind o persoana singura de 70 de ani,Cand mi au luat contorul cei de la ACET SUCEAVA ,nu m au chemat ,contorul fiind la 250 m departare de casa,IN STRADA,am si un contor in curte dar nu mi au dat voie sa il folosesc.Au scris un proces vb de debransare pe care eu nu l am senat si nu am vazut cat indica contorul,Am mers azi la ACET si am cerut copii dupa facturi,in anul 2023 nu am primit decat o factura,aici nu este posta in acest sat ,sporadic la 5 6 luni o data vine un voluntar cu ce a mai rams din corespondenta si o arunca in gradini unde apuca.Ultima factura care mi a parvenit e din 31 01 2023,in care am facturat 20 mc apa potabila la 6.49 lei mc fara tva si19.2 mc diferenta apa retea comuna la 6,49 lei mc.Casa mea este pe sat Bulai comuna Moara jud Suceava iar reteaua comuna la care se refera si de la care eu nu am nici un racord este in orasul Suceava,,pe str Traian Taranu.Casa mea e la capatul strazii TRAIAN TARANU dar se numeste Hagigadar si este in sat Bulai com Moara.Casa mea este penultima la capatul strazii in aval iar in amonte pe strada Traian Taranu din Suceava sunr 36 de vile cu gradini,E corect sa mi impute mie,o pensionara singura domicicliata in sat Bulai comuna Moara pierderile de pe o retea din amonte la care eu nu sunt racordata din Suceava >
latka
Utilizator 2din 2 utilizatori consideră acest răspuns util
Angajati-va un avocat si judecati-va cu ACET, noi nu putem sa "rezolvam" cazul, doar cineva care are toate detaliile in fata. In principiu aveti sanse, dar sa stiti ca legea 241/2006, cea privind serviciul de alimentare cu apa este cumva in favoarea operatorului, asa ca fara avocat nu va veti putea descurca.