avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 421 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teava de apa trece prin curtea vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teava de apa trece prin curtea vecinului

buna ziua
acum 4 ani am construit o casa pe un teren atribuit de primarie cu drept de folosinta gratuita am tras racordul de apa si lumina pe o ulita aflata intre doua case construite tot pe terenul primariei anul trecut unul din vecini a mutat gardul acum teava mea de apa si cablul de curent aflanduse in curtea lui. vecinul vrea sa se lege de teava de apa care tranverseaza curtea lui.intrebarea mea ar fi daca are dreptul sa faca acest lucru fara acordul meu
in speranta unui raspuns va multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Chiselita iliuta , utilizator 20:15, 6 Ianuarie 2020
Cum ,,a mutat gardul" ?! Mutati-i-l la loc! Precis ca alta e treaba :yes: D-voastra ati fost a doua zi la primarie si l-ati turnat, ce v-au zis, in ce temei a mutat gardul? Cum de ati venit cu conducta de apa pe terenul vecinului? Cand v-ati introdus apa, in ce conditii ati facut-o? Adica ati platit pt. bransament, pt. sapat santul, pt..., dar pt. conducta de apa ati platit?
Cam multe intrebari pt. un raspuns....
cand m-am bransat la conducta de apa am platit domnului care sa ocupat de bransare si de proiect proiect aprobat de primarie
Si ce scrie acolo, in proiect, ca teava va trece pe terenul vecinului ?!
nu este chiar un proiect este o schita pe care este facut traseul pe unde trece apa si este semnat de primar
Daca credeti ca nu va pot ajuta, e ok, nu-i nicio problema! In schimb eu nu va pot ajuta atat timp cat d-voastra nu-mi raspundeti la intrebari! Cu stima,

Alte discuții în legătură

Drumul de servitute oanabandreea oanabandreea As dori sa stiu cat mai multe despre drumul de servitute. Problema este in felul urmator: am sapat o gropa(40 cm adancime) de traversare a unei fibre optice ... (vezi toată discuția)
am cumparat un teren la tara si vreau sa fac o fantana. ... elena cailean elena cailean Buna ziua, Am cumparat un teren la tara si vreau sa fac o fantana. Pe sub terenul meu trece o conducta privata a altor 6 case din jur, ei au tras o teava din ... (vezi toată discuția)
Dreptul asupra unei conducte de apa ce trece pe terenul meu Cor.vid Cor.vid Salut. Am o situatie mai complicata. Am cumparat un teren pe care am construit o casa. Pe terenul respectiv, un vecin care locuieste mai sus de mine, a tras ... (vezi toată discuția)