avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Teren intravilan de vanzare- conditii
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Teren intravilan de vanzare- conditii

Buna ziua,

Intrebarea mea este daca doresc sa vind un teren intravilan , ce conditii trebuie sa indeplinesc. As vrea sa stiu daca trebuie sa aiba un anume nr de metri la strada ( si cit ar fi minimum) si in total ce dimensiune minima trebuie sa aiba. Sau nu conteaza si daca gasesc cumparator e foarte bine. Mentionez ca se afla pe o strada locuita si este parte dintr-un teren mai mare (dublu sau mai mult) pe care a fost o casa - acum radiata. Cel mai probabil cumparatorul va dori sa construiasca tot o casa in acel loc. Apreciez ajutorul Dvs !

Alte discuții în legătură

Care este deschiderea minima legala a unui teren pentru a putea obtine autorizatie de constructie? liliana redai liliana redai Buna ziua! Doresc sa cumpar un teren in Judetul Giurgiu,a carui deschidere este de doar 8.74m. Sunt 2800mp,8.74/320,din care doar 400mp sunt trecuti in ... (vezi toată discuția)
Latime minima teren pentru constructie alig171 alig171 Salutare. Am citit cateva posturi care se asemanau cu ceea ce urmeaza sa va intreb dar tot nu sunt convins de ceea ce am citit. Am un teren intravilan.Pe ... (vezi toată discuția)
Lntrebare suprafata necesara constructie casa catalintl catalintl Buna ziua. Am cumparat si eu un teren de 170 metri patrati, sun interesat daca am voie sa construiesc pe el o casa. Cata suprafata de constructie am voie sa ... (vezi toată discuția)