avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1071 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Acordare reducere impozit
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Acordare reducere impozit

buna ziua!am citit niste zvonuri pe net care mi-a atras atentia deci:mama are o masina pe numele ei si un apartament,pana acuma avea un salar de x lei,acuma este pensionara pe caz de boala,deci o mare reducere de venit.ce am citit eu pe internet este ca sa ma duc la primarie si sa fac o cerere de reducere pt impozit.este posibil asa ceva?mama este din bacau.
Cel mai recent răspuns: carmen01011958 , moderator 09:10, 26 August 2013
Consultati Hotararea de Consiliu Local privind impozitele si taxele locale.
Va sfatuiesc sa va duceti la primarie/ directia de impozite si taxe locale/ compartimentul de facilitati fiscale.
Unele unitati administrativ teritoriale acorda scutirea de la plata impozitului pe cladiri – locuinta de domiciliu pentru contribuabilii care detin in proprietate un singur imobil, care au venituri lunare nete mai mici sau egale de 450 lei (inclusiv pentru persoanele fara venituri), cu conditia achitarii debitului restant

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reducere impozite popescuelena77 popescuelena77 Ma numesc Elena, sunt pensionata din 11.06.2011 cu pensie anticipata partiala, cu suma de 404 lei. Intrebare: am dreptul la reducere de impozite la stat? ... (vezi toată discuția)
Acordare reduceri la impozit si taxe pe cladiri manuelastef manuelastef ce intelegeti din acest articol din lege : Scutiri şi facilităţi stabilite de consiliile locale Art. 286 ,,(3) Consiliul local poate acorda scutire de ... (vezi toată discuția)
Scutire impozit/taxe locale IstvanSz IstvanSz Tatal meu are pensie de invaliditate gr.II, mama mea a realizat venituri in anul 2015 de 4000 lei din salariu va rog sa ma informati daca pot obtine o ... (vezi toată discuția)