avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 587 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Completare fisa de pontaj
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Completare fisa de pontaj

Cum se completeaza pontajul ptr.data de 15.08.2013,zi libera,daca doresc sa platesc salariatul?
Trec in data de 15.08 nr de ore lucrate si apoi inca odata aceleasi ore la rubrica "ore suplimentare".Multumesc
Cel mai recent răspuns: ataela , utilizator 12:05, 26 August 2013
Munca in zilele de sarbatoare legaa nu poate fi asimilata muncii suplimentare.

Parerea mea este ca se va ponta normal.
Ultima modificare: Luni, 26 August 2013
Cornel Vasile, Consilier juridic
Se va ponta normal,spuneti d-voastra,dar atunci munca in data de 15.08 cum o platesc dublu,conf.cim?
Va multumesc
Se plateste conform Codului Muncii. Atata timp cat exista o prevedere legala , in acest sens, nu exista obligativitatea ca ea sa fie inserata si in c.i.m.

Pontajul face dovada ca in ziua de 15.08 s-a lucrat.
multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ore suplimentare platite simona.elisa simona.elisa Buna ziua, Sunt noua in domeniu si am nevoie de putin ajutor va rog frumos. 1. In cazul orelor suplimentare ( ma refer la cele legale 48 ore/saptamana), in ... (vezi toată discuția)
Calcul zi lucrata sarbatoare legala ELENA2009 ELENA2009 buna ziua, am nevoie de o parere la urmatoarea speta: -un angajat are un salariu de 1000 net luna -in luna mai sunt 21 zile lucratoare deci salariul e 1000 ... (vezi toată discuția)
Concediere abuziva? CNL CNL Buna, tocmai am aflat astazi ca sunt concediata pe motiv ca s-a desfiintat postul. E destul de clara legea in sensul asta si nu prea mai am ce face. S-au ... (vezi toată discuția)