avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii infiintare IMM - impozit pe venit
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii infiintare IMM - impozit pe venit

Pentru infiintarea unui IMM - platitor de impozit pe venit, trebuia sa existe un angajat cu carte de munca! Este posibil ca acel angajat sa aiba cartea de munca si in alta parte??! In aceste conditii, in care IMM are un singur angajat cu carte de munca si acesta are cartea de munca in 2 locuri, firma poate fi platitoare de impozit pe venit?
Cel mai recent răspuns: pascale_cristian , utilizator 09:49, 16 Mai 2005
Da . Poate fi angajat si cu 2 ore pe zi.
in cazul in care este unic angajat la Imm trebuie sa aiba un contract de durata normala (8 h), iar in cealalta parte contract partial.(daca nu sunt incalcate prevederile Codului Muncii privitoare la durata zilei de munca)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de odihna komon komon sunt angajata la doua firme si as dori sa stiu daca am dreptul la fiecare societate la 21 zile de concediu de odihna (vezi toată discuția)
Contracte de munca in italia si romania Iulianaz Iulianaz Buna ziua! Am nevoie de o clarificare pe urmatoarea spete: O persoana este angajat cu contract de munca in Italia. In acelasi timp, a deschis in Romania o ... (vezi toată discuția)
Valoare ore suplimentare viorica01 viorica01 buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.Cu cat se platesc orele suplimentare dupa cele 8 h de lucru din timpul zilei. Conform C.M (2) Sporul ... (vezi toată discuția)