avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Scoala de soferi - plata deplasare poligon
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Scoala de soferi - plata deplasare poligon

Buna ziua, am si o intrebare daca am inceput scoala de soferi si trebuie sa ma duc in poligon care se afla in buftea.
Instructorul are voie sa-mi ceara bani pentru transportul pana in poligon ?
Cel mai recent răspuns: Myhai007 , utilizator 06:24, 26 Septembrie 2013
Daca ati facut scoala in Bucuresti solicitarea instructorului este justificata. Trebuie sa primiti chitanta pentru prestarea acestui serviciu.
Scoala eu o fac in Bucuresti dar nu eu iam cerut instructorului dar el zice ca vrea sa ma aduca acolo. Sincer dupa ce platesc 1500 ron mai trebuie sa-i platesc si lui benzina pana acolo. Daca ii ceream eu un loc anume intelegeam dar asa inteleg ca el vrea decat sa mai scoata ceva bani de la mine.
Care este motivul pentru care mergeti in poligon tocmai la Buftea si nu in Bucuresti? In contractul pe care l-ati facut cu scoala nu este prevazut unde se fac cursurile de condus (poligonul)?
In contractul pe care l-am facut cu scoala de soferi nu scria nimic despre acest lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Accident scoala de soferi did_oana did_oana buna seara, sotul meu a dorit sa faca scoala de soferi pt categoria A. inainte de asta a paltir un instructor pentru 2 ore sa vada cum etse si daca ii ... (vezi toată discuția)
Fise post instructor auto si profesor legislatie ContSters58051 ContSters58051 VA ROG DACA MA POATE AJUTA CINEVA CU FISELE DE POST PTR. INSTRUCTOR AUTO , PROFESOR LEGISLATIE SI PTR. PERSOANA CARE ACORDA PRIMUL AJUTOR LA O SCOALA DE ... (vezi toată discuția)
Plangere scoala de soferi ContSters308212 ContSters308212 Nu stiu daca s-au mai postat intrebarile aceastea ,da va rog sa-mi raspundeti: Care-i institutii pot reclama scoala de soferi la care m-am inscris, ... (vezi toată discuția)