avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1816 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Petitie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Petitie

Buna ziua!
Am si eu nevoie de cateva informatii.
Cine se ocupa de firme sa le verifice deoarece as vrea sa fac o petitie catre ei.
De curand m-am lasat de servici din cauza patronilor,care nu si-a respectat contractul sub nici un fel + ca mai au si alte nereguli si as cam vrea sa ii bag la fund!
Astept raspunsuri.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:44, 27 August 2013
gigel9105 a scris:

De curand m-am lasat de servici din cauza patronilor,


V-ati dat demisia?
Puteti sa reclamati la ITM.
Pentru nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca de catre angajator puteti face o sesizare la ITM si/au Inspectia Muncii.

In legatura cu anumite fapte prinvind incalcarea legislatiei financiare puteti sesiza ANAF_ul si/au Politia - Serviciul de Investigare a Fraudelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pacaleala in contract isarescu82 isarescu82 La locul de munca actual am 900 lei salariul brut pe conttract primim pe card bani . Iar conducerea trimit pe domni inspectori sa ne dea diferenta pana 1200 ... (vezi toată discuția)
Probleme patron arab catalinvulcan2018 catalinvulcan2018 In luna martie,pe 19 mai exact,m-am angajat la o cafenea ,unde un arab era patron,acolo lucra si prietena mea,toate bune si frumoase pana pe 20 21 cand ... (vezi toată discuția)
Evaziune nivel salarial teor teor in cadrul unui resturant toti salariatii au contract de 4h / minim pe economie (330 net), luni-vineri, insa : - bucatari (4) - 12 ore / 15-17 zile pe luna / ... (vezi toată discuția)