avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 658 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Petitie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Petitie

Buna ziua!
Am si eu nevoie de cateva informatii.
Cine se ocupa de firme sa le verifice deoarece as vrea sa fac o petitie catre ei.
De curand m-am lasat de servici din cauza patronilor,care nu si-a respectat contractul sub nici un fel + ca mai au si alte nereguli si as cam vrea sa ii bag la fund!
Astept raspunsuri.
Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 08:44, 27 August 2013
gigel9105 a scris:

De curand m-am lasat de servici din cauza patronilor,

V-ati dat demisia?
Puteti sa reclamati la ITM.
Pentru nerespectarea legilor si a altor acte normative care reglementeaza domeniul muncii, relatiile de munca, securitatea si sanatatea in munca de catre angajator puteti face o sesizare la ITM si/au Inspectia Muncii.

In legatura cu anumite fapte prinvind incalcarea legislatiei financiare puteti sesiza ANAF_ul si/au Politia - Serviciul de Investigare a Fraudelor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care sunt organele abilitate pentru efectuarea controalelor intr-o firma? andreiszabou andreiszabou As dorii sa stiu daca va rog , care sunt organizatiile de stat care efectueaza controale asupra unei firme. Pentru nerespectarea protectiei muncii , ... (vezi toată discuția)
Frauda sau nu?? manalex manalex patronii unui lant de magazine au angajat fete cu contract part time insa programul lor de munca nu este cel de 4 ore ci de 9 ore zilnic +5 ore sambata.e legal ... (vezi toată discuția)
Pacaleala in contract isarescu82 isarescu82 La locul de munca actual am 900 lei salariul brut pe conttract primim pe card bani . Iar conducerea trimit pe domni inspectori sa ne dea diferenta pana 1200 ... (vezi toată discuția)