avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 302 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL inactiv, cerere reactivare fara raspuns
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL inactiv, cerere reactivare fara raspuns

buna seara,am si eu un srl,am depus o cerere de reactivare la anaf la sf lunii iulie,nu am primit nici un raspuns,am inteles ca au inceput restructurarile in aceasta structura,eu ce pot sa fac?trebuie sa astept reorganizarea lor si apoi sa mai depun o cerere ?daca incerc sa functionez cu ea inactiva ce pot sa patesc?#-o
Ultima modificare: Marți, 27 August 2013
Admin, administrator

Alte discuții în legătură

Srl inactiv cristinaflorentina cristinaflorentina Subiect: SRL inactiv, cerere reactivare fara raspuns buna seara,am si eu un srl,am depus o cerere de reactivare la anaf la sf lunii iulie,nu am primit nici ... (vezi toată discuția)
Modificare vector fiscal. reactivare firma. drwsh drwsh Buna ziua! Va solicit ajutorul cu 2 probleme, legate de aceeasi societate. Mentionez ca aceasta este infiintata in 2007, insa nu a avut activitate si a fost ... (vezi toată discuția)
Buna seara. am rugamintea sa ma ajutati. am fost administrator ... Ana.stefanescu78@gmail.com Ana.stefanescu78@gmail.com Buna seara. Am rugamintea sa ma ajutati. Am fost administrator intr-un SRL care din 2012 nu a mai depus declaratii si care nu a mai avut activitate. In 2015 ... (vezi toată discuția)