avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 223 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general SRL inactiv
Discuție deschisă în Contabilitate în general

SRL inactiv




Subiect: SRL inactiv, cerere reactivare fara raspuns
buna seara,am si eu un srl,am depus o cerere de reactivare la anaf la sf lunii iulie,nu am primit nici un raspuns,am inteles ca au inceput restructurarile in aceasta structura,eu ce pot sa fac?trebuie sa astept reorganizarea lor si apoi sa mai depun o cerere ?daca incerc sa functionez cu ea inactiva ce pot sa patesc?
Ultima modificare: Vineri, 30 August 2013
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: felisana , utilizator 18:31, 1 Septembrie 2013
Daca desfasurati activitate cat timp firma este inactiva la un eventual control vi se vor confisca veniturile facturate si incasate in aceasta perioada pana la reactivare, iar clientii d-voastra nu au dreptul sa isi deduca cheltuielile si tva-ul aferent facturilor emise de d-voastra.

Cand ati depus cererea de reactivare ati indeplinit toate cele 3 conditii?
1. toate declaratiile sa fie depuse
2. toate obligatiile fiscale sa fie achitate
3. firma sa functioneze la domiciliul fiscal declarat.
E posibil sa fiti supusa unui control fiscal pentru a verifica aceste 3 conditii.

Eventual mergeti la camera care se ocupa de reactivai cu cererea d-voastra pentru a verifica stadiul acesteia.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl inactiv, cerere reactivare fara raspuns cristinaflorentina cristinaflorentina buna seara,am si eu un srl,am depus o cerere de reactivare la anaf la sf lunii iulie,nu am primit nici un raspuns,am inteles ca au inceput restructurarile in ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva MinolaRaisa120 MinolaRaisa120 Am o micro interprindere srl , neplatitoare tva si apar ca fiind firma inactiva .Ce insemna ? Contabila mea spune ca este o eroare pt ca eu sunt neplatitoare ... (vezi toată discuția)
Firma inactiva CLAUDYA_OZ CLAUDYA_OZ Am o probleme foarte grava la care as dori daca se poate un ajutor. Societatea mea, a fost declarata inactiva in anul 2006 ( mai precis in decembrie 2006) fara ... (vezi toată discuția)