As dori sa știu daca pot sa îmi iau din apartamentul in care am locuit cu soțul meu hainele, mele i ale copilului. Apartamentul este trecut pe firma sotului, dar el are adresa acasă la mama lui iar eu si copilul pe adresa apartamentului. Ink nu am depus actele de div el este plecat din tara .
De ce nu, dacă sunt lucrurile dvs. și ale copilului? Doar să nu luați ceva bunuri care nu vă aparțin sua bunuri achiziționate în comun, până la efectuarea partajului, să nu puteți fi acuzată de nimic . Atenție la infracțiunea prevăzută de art. 210 cod penal.
Deci pot sa îmi iau hainele mele si ale copilului si ex fardurile ale mele cosmetice. Pt ca a m zic ca patutul si comoda copilului nu le iau pana vine el acasă adică pe 4 Septembrie nici jucării nu iau
Daca acolo ati locuit si aveti cheia, mergeti sa le luati, luati si un martor(administratorul) care sa confirme ca v-ati luat doar lucrurile dvs si ale copilului pentru evitarea eventualelor probleme care s-ar putea ivi, puteti intocmii si un PV in acest sens si sa-l semneze si martorul.