avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort- plecare din casa cu lucruri personale
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort- plecare din casa cu lucruri personale

As dori sa știu daca pot sa îmi iau din apartamentul in care am locuit cu soțul meu hainele, mele i ale copilului. Apartamentul este trecut pe firma sotului, dar el are adresa acasă la mama lui iar eu si copilul pe adresa apartamentului. Ink nu am depus actele de div el este plecat din tara .
Cel mai recent răspuns: CantaCristinaAncuta , utilizator 23:03, 27 August 2013
De ce nu, dacă sunt lucrurile dvs. și ale copilului? Doar să nu luați ceva bunuri care nu vă aparțin sua bunuri achiziționate în comun, până la efectuarea partajului, să nu puteți fi acuzată de nimic . Atenție la infracțiunea prevăzută de art. 210 cod penal.
Deci pot sa îmi iau hainele mele si ale copilului si ex fardurile ale mele cosmetice. Pt ca a m zic ca patutul si comoda copilului nu le iau pana vine el acasă adică pe 4 Septembrie nici jucării nu iau
Daca acolo ati locuit si aveti cheia, mergeti sa le luati, luati si un martor(administratorul) care sa confirme ca v-ati luat doar lucrurile dvs si ale copilului pentru evitarea eventualelor probleme care s-ar putea ivi, puteti intocmii si un PV in acest sens si sa-l semneze si martorul.
Va multumesc dar daca iau o vecina e ok
E perfect. Dar cine sta acolo acum? Cand ati plecat?

Alte discuții în legătură

Copilul se incredinteaza cui? CantaCristinaAncuta CantaCristinaAncuta Eu am părăsit domiciliul am depus acte pt div el rev in România peste o sapt si cere sa îl ast copilul acasă acolo unde are el adresa ( adik la domiciliu ... (vezi toată discuția)
Bunuri proprii copilului lupianca lupianca De cand m-a alungat din casa (cca. 4 luni) ma tot rog de sotul meu cu care sunt in divort sa imi dea lucrurile personale ale copilului: caruciorul copilului, ... (vezi toată discuția)
Deschid proces de partaj???eu nu cred ca este cazul,dar totusi cum procedez? magdutza2010 magdutza2010 In timpul casatoriei am locuit in apartamentului sotului,unde au fost facute renovari si am cumparat electrocasnice.Pe mine nu ma intereseaza si nu am ... (vezi toată discuția)