De cand m-a alungat din casa (cca. 4 luni) ma tot rog de sotul meu cu care sunt in divort sa imi dea lucrurile personale ale copilului: caruciorul copilului, patutul copilului, scaunul de masa, scaunul de masina...plus cartile mele de specialitate de care am nevoie. Nici pana in ziua de azi nu l-am "induplecat"....imi tot zice ca va decide tribunalul pe aceste lucruri. Ce pot sa mai fac ca sa le obtin??????????
Care este situatia mai exact.. de ce nu puteti intra in imobilul in care ati locuit?
Care este situatia juridica imobilului - este bunul propriu al sotului, este achizitionat de dvs . sotii in timpul casatoriei , ati locuit cu chirie ?
Daca ati locuit cu forme legale in acel imobil ?
Reveniti cu detalii pentru un raspuns complet.
Apartamentul este achizitionat de noi doi in timpul casatoriei, dupa mai multe dispute am decis sa divortez, l-am anuntat pe sotul meu de decizia mea, el atunci a "decis" sa ma alunge din casa pe mine si pe copil. a doua zi a schimbat yala la usa, apoi a plecat la munca in strainatate. am asteptat sa vina acasa sa discut cu el....de atunci asta fac....eu discut ..el nimic........si copilul sta fara patut, carucior...etc.........
L-am amenintat ca voi sparge usa, ma ameninta si el ca imi va face dosar la politie pt..nu stiu ce daca sparg usa sa intru in casa
deci chiar nu stiu cum ar trebui procedat.