avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Copilul se incredinteaza cui?
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Copilul se incredinteaza cui?

Eu am părăsit domiciliul am depus acte pt div el rev in România peste o sapt si cere sa îl ast copilul acasă acolo unde are el adresa ( adik la domiciliu ) ca daca nu e acolo o sa fie rau si sa îl las peste noapte sa doarme acolo si dim sa merg după el.baietelul are 2ani si 4 luni .eu nu vreau sa îl las peste noapte îmi e frik adik nu e învățat băiatul sa stea sg cu Tasu nici lapte nu știe sa ii facă . Si mia zis ca o sa ceara custodia copilului ca nu mil lăsa mie sa îl cresc in ro ca îl cresc prost si fara condițiile pe care le poate oferi el ,adik bona pt k mai mult e la munk decat acasa cresa ,grădinita Sc in afara adik in fr .acolo e soțul cu munk
:((:(
Nu cred ca are sanse la proces.
Custodie comuna poate obtine.
Sa plecati in Franta va trebuie acordul lui scris la notar.
Nu puteti decat asa.
Dar nu eu merg in fr soțul merge ,acolo e cu munk el. Întrebarea era daca trebuie sa duc copilul la domiciliul din acte pana se pronunta div si custodia, va anunț ca eu am părăsit domiciliul sicopilul e la Mn. ( eu am rev in RO pe 22-08 si înainte sa vin a zis ca eu numerg acasă la el ci la mama acasă si sa merg sa îmi iau hainele mele si ale baiatului de la el de acasă ) el rev in RO pe data de 4-09 si ieri zicea ca tre sa duc copilul la el acasă cand vine pt ca acolo are el adresa in acte.
pt ca acolo are el adresa in acte.

El, cine ?

Interventie moderator

Incercati sa respectati regulamentul si sa scrieti in limba romana, multumesc.
1.1 din regulament
Exprimarea scrisa este, prin definitie, mai complexa decât cea orala si, prin urmare, încearca sa te faci înteles prin ceea ce scrii. Mai tinem si la respectarea regulilor de baza ale limbajului scris, dupa cum urmeaza:
- nu este de dorit sa folosesti scrierea cu inflorituri (k, sh, tz, y), cu exceptia cazurilor în care pot aparea confuzii;

Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2013
gi-jane2, moderator
Exista o hotarare judecatoreasca sau nu exista?
Sunt multe aspecte care pot conta.
Din experienta mea, fara sa cunosc cazul dvs., va pot spune ca daca copilul ajunge in Franta la tata riscati sa pierdeti orice control al situatiei.
Incercati sa va consultati cu un avocat pentru a vedea actele si sa faceti ceva in cunostiinta de cauza.
Cert este ca daca copilul ajunge in Franta veti avea probleme enorme care se vor putea rezolva extrem de greu ...daca se vor rezolva...
Daca erai mai atent la ceea ce ați citit observati ca e vorba despre copil .( nu folosesc scrierea cu inflorituri , scriu de pe iPad.

Alte discuții în legătură

Divort- plecare din casa cu lucruri personale CantaCristinaAncuta CantaCristinaAncuta As dori sa știu daca pot sa îmi iau din apartamentul in care am locuit cu soțul meu hainele, mele i ale copilului. Apartamentul este trecut pe firma ... (vezi toată discuția)
Custodie comuna, va rog niste lamuriri Vicky1 Vicky1 Buna ziua As dori sa stiu ce presupune custodia comuna. Care e diferenta daca exista custodie comuna cu program de vizitare si custodie comuna fara ... (vezi toată discuția)
Custodie copil minor dtamaria dtamaria buna ziua, Sunt o mamica disperata care nu stie ce sa mai faca. Vreau sa divortez se sotul meu si pana acum mi-a fost teama, avem o fetita de 3 ani si 7 luni ... (vezi toată discuția)