avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Declaratie proprietati
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Declaratie proprietati

Buna ziua

Nu sunt licentiat in domeniu dar imi permit totusi o intrebare

Actuala propunere de declarare a anumitor propietati nu constituie un act inutil atata timp cat acestea sunt deja inregistrate pentru plata impozitelor ?

Iar daca asta va duce la anumite verivicari acestea nu ar contrazice articolul din constitutie care prevede prezumarea caracterului licit al propietatii ?

Va multumesc anticipat .
Cel mai recent răspuns: ContSters297103 , utilizator 21:57, 27 August 2013
sunt formulare/declaratii diferite ...si impozite diferite si in crestere pt a 2-a a 3-a ..a 9-a proprietate

nu are nicio legatura cu caracterul licit ori ba al dobandirii

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Justificare avere a unei persoane obisnuite eu1001 eu1001 buna ziua, nu stiu daca am nimerit forumul, dar am si eu urmatoarea intrebare: exista un fel de D.N.A. si pentru persoanele fizice obisnuite, platitoare de ... (vezi toată discuția)
Delapidare Paul-Cristian Blazi Paul-Cristian Blazi In dictionarul de drept penal al unui site tot de domeniu juridic (euroav...ro) gasesc urmatoarea definite : "Infractiune constand in fapta ... Daca ... (vezi toată discuția)
Schimb de terenuri LoredanaFaur LoredanaFaur Buna ziua, O societate (detinatoare a mai multor terenuri) doreste sa cumpere un teren care se afla intre cele care apartin ei insa proprietarul terenului ... (vezi toată discuția)