avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 605 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Suplinitor calificat invatamant
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Suplinitor calificat invatamant

Buna ziua!

Va rog sa ma lamuriti cu o problema:
am terminat Fac de Lb si Lit Romana, specializarea Lb Romana-Lb Engleza, studii de lunga durata, am tot lucrat ca suplinitor in invatamant. In urma cu 2 ani am suplinit pe catedra de invatatori si am fost platita calificata. Daca in acest am iau spre suplinire o catedra de invatatori pot sa fiu platita calificata ? Daca da, va rog sa-mi spuneti si baza legala.

Multumesc mult !

Alte discuții în legătură

Incadrare calificat si necalificat bodo4u bodo4u Am terminat o facultate de teologie de 4 ani fara modulul psihopedagogic (deoarece nu mi s-a dat voie de catre facultate, cei de la pastorala nu au voie sa ... (vezi toată discuția)
Vechime in invatamant mihaelaaaa mihaelaaaa Buna ziua, V-as ruga frumos sa ma lamuriti in privinta unei probleme legate de vechimea mea in invatamant. Am absolvit Liceul Pedagogic din Bucuresti in ... (vezi toată discuția)
Vechime versus salariu grila in invatamant Veronica80 Veronica80 Buna ziua. Lucrez in invatamant astfel si va redau ce scrie in cartea mea de munca: - 01.09.2000 - 31.08.2001 incadrata ca suplinitor in curs de ... (vezi toată discuția)