avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 768 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Returnare Espressor de cafea
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Returnare Espressor de cafea

Am cumparat de pe [editat] un Espressor de cafea. Nefiind multumit de calitatea acestuia vreau sa-l returnez. El nu a fost folosit decat o daata, deci este ca nou.

Insa cei de la [editat] spun ca nu primesc inapoi Espressoarele de cafea.

Conform legii, nu sunt obligati sa-l reprimeasca in termenul de 10 zile?
Ultima modificare: Marți, 27 August 2013
Ares-3, moderator
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:28, 27 August 2013
Pe site-ul lor la Renuntarea la cumparare scrie ca nu accepta returnarea espressoarelor daca au fost folosite.
Ordonanta 130/2000 ii obliga intr-adevar sa restituie contravaloarea produselor in termen de 10 zile, dar conditia de nefolosinta pe care au pus-o (neprecizata in ordonanta, intr-adevar) nu mi se pare abuziva.

Puteti incerca o reclamatie, poate comisarii ANPC interpreteaza altfel ordonanta. Aveti aici un ghid de intocmire:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Returnare produs online in 10 zile marius1111 marius1111 daca se achizitioneaza un produs = utilaj agricol si se monteaza si alimenteaza cu benzina si ulei se mai poate returna in cele 10 zile mentionate de ... (vezi toată discuția)
Razgandire dupa cumpararea unui obiect tiberiu8mai tiberiu8mai Buna seara! Stiti cumva ceva despre existenta vreunei legi care permite sa renunti la un lucru pe care l-ai cumparat,intr-un termen de 30 de zile? Am de gand ... (vezi toată discuția)
Protectia consumatorilor - poseta comandata online Rmilitaru Rmilitaru Buna ziua, as dori un sfat legat de urmatoarele: in 19.12.2012. am comandat online o poseta, pe care am primit-o in 23.12; am constatat urmatoarele: poseta ... (vezi toată discuția)