avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 394 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... returnare produs online in 10 zile
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

returnare produs online in 10 zile

daca se achizitioneaza un produs = utilaj agricol si se monteaza si alimenteaza cu benzina si ulei se mai poate returna in cele 10 zile mentionate de lege?
deci produsul este utilizat putin.
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 17:29, 15 Februarie 2013
Pentru returnare in cazul produselor cumparate online nu e nevoie de nicio explicatie, insa in cazul dvs. imi pare putin mai complicat pentru ca ati folosit produsul.
Daca nu e defect si corespunde intocmai descrierii de pe site iar dvs. nu il puteti returna in starea in care l-ati primit nu pot sa apreciez care ar fi sansele sa beneficiati de ce spune Ord. 130/2000 republicata.

Luati legatura cu ei si spuneti-le ca veti returna produsul, vedeti ce zic si daca nu sunteti multumit faceti o reclamatie la ANPC. Aveti model aici:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refuz primire retur produs cumparat online Monica H. Monica H. Buna ziua. Speta mea e cam asa: Am comandat un articol vestimentar online. Produsul nu corespundea. Am facut retur. Magazinulonline refuza primirea ... (vezi toată discuția)
Returnare produs comandat online in termen de 10 zile fuzzydoe fuzzydoe Buna ziua, Am comandat un produs online de la un magazin de electronice, cu ocazia faimoasei \\"Black Friday\\". Produsul a ajuns in posesia mea cu o ... (vezi toată discuția)
Achizitie de pe internet assiris assiris Am cumparat un produs IT de pe internet. Dupa vreo doua saptamani s-a defectat. Am luat legatura cu magazinul care mi-a indicat sa-l retrimit pentru remediere. ... (vezi toată discuția)