avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 765 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Refuz primire retur produs cumparat online
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Refuz primire retur produs cumparat online

Buna ziua.

Speta mea e cam asa:

Am comandat un articol vestimentar online. Produsul nu corespundea. Am facut retur. Magazinulonline refuza primirea produsului. Ce pot sa fac in aceasta situatie?
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 20:14, 14 Iulie 2014
Reclamatie la ANPC, ce sa faceti... Incepand din 13 iunie cumparatorii au 14 zile, nu doar 10 ca inainte in care se pot razgandi in privinta cumparaturilor facute online iar daca ati platit transportul coletului firma este obligata sa vi-l ramburseze. (OUG 34/2014).

Aveti aici model:
www.avocatnet.ro/content/for...
Au afisate pe site conditiile de retur? Daca nu, scrieti si asta in reclamatie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cum isi pot recupera clientii banii pentru produsele comandate online si nu sunt conforme? Iuliana_29 Iuliana_29 Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu urmatoarea problema: Am comandat un articol vestimentar de pe pagina de facebook a unui atelier ... (vezi toată discuția)
Returnare produse achizitionate on-line deida deida In cazul unui retur de produs achizitionat on-line exista obligatia legala a vanzatorului sa achite pe loc prin ramburs contravaloarea produsului returnat fara ... (vezi toată discuția)
Refuzul onorarii comenzii tavi_ionescu tavi_ionescu Buna ziua, Permiteti-mi sa va supun atentiei dumneavoastra urmatoarea situatie: Am comandat un produs electronic de pe site-ul oficial al comerciantului, cu ... (vezi toată discuția)