avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 909 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Certificat fiscal - inregistrare imobil la ANAF
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Certificat fiscal - inregistrare imobil la ANAF

in cat timp dupa incheierea unui contract de vanzare-cumparare trebuie sa merg la administratia financiara? de ce acte am nevoie? imi trebuie CF-ul?
Cel mai recent răspuns: loveromania , utilizator 09:55, 28 August 2013
In termen de 30 de zile de la autentificarea contractului. Va trebuie copie dupa contractul de vanzare cumparare, sa aveti si un original, certificatul de performanta energetica, cartea de identitate a proprietarului.
in cazul in care am cumparat teren si autorizatie de constructie, casa e ridicata dar nu are finisaje, nu e necesar certificat energetic nu?
Ultima modificare: Marți, 27 August 2013
loveromania, utilizator
Depinde cand ati cumparat.
Dupa 19 iulie dar din cate am inteles daca nue facuta receptia in momentul vanzariinu trebuie certificat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lntabularea unei constructii noi Fat-Frumos Fat-Frumos Am o casa noua ridicata in regie proprie si cu autorizatia de constructie expirata din 2011(cea de pe parter). Am ridicat mansarda fara autorizatie de ... (vezi toată discuția)
Certificat energetic pentru casa de vacanta kerekeshermina kerekeshermina Buna ziua, am construit o casa de vacanta de cca 100 m2 in comuna Marisel jud Cluj, am depus actele pentru efectuarea receptiei dar de la primarie ne-au spus ... (vezi toată discuția)
Vanzare imobil de doua ori LaurV LaurV Buna ziua, Este posibila vanzarea unui imobil de doua ori? Din cate am inteles eu, dupa 6 zile de la obtinerea primului extras de carte funciara, vanzatorul ... (vezi toată discuția)