avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Copie din arhiva
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Copie din arhiva

Buna ziua. Am nevoie de o copie dupa o hotarare judecatoreasca din anul 1966, unde trebuie sa ma adresez unde a fost necesara(la primarie), la judecatorie sau la arhivele statului? Multumesc anticipat de raspuns.:frantic:
Cel mai recent răspuns: pusa2mimi , utilizator 22:17, 27 August 2013
daca stiti numarul hotararii, mergeti la judecatoria unde a fost pronuntata si cereti sa o scoata din arhiva. In cazul in care nu stiti numarul, tot la arhiva trebuie sa mergeti; vi se va da un registru cu numarul hotararilor pronuntate in anul respectiv si cautati dupa numele partilor.
Succes!
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Acte necesare eliberare hotarare divort RazvanUrseanu RazvanUrseanu Buna seara, Imi puteti spune de ce acte am nevoie pentru eliberarea unei Hotarari de divort?? Mentionez ca acel divort a fost undeva prin 1966-1968. Din ... (vezi toată discuția)
Hotarare judecatoreasca cristea_danielacecilia cristea_danielacecilia Buna ziua, In speranta ca ma veti ajuta si indruma corespunzator, va adresez urmatoarea intrebare: Care este procedura, si ce trebuie sa fac, in vederea ... (vezi toată discuția)
Hotarare divort SICLING SICLING Va rog, sfatuiti-ma cum sa fac: fratele meu, care nu este in tara in acest moment, urmeaza sa se casatoreasca. Am inteles ca este nevoie ca la starea civila sa ... (vezi toată discuția)