avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe profit Impozit forfetar in perioada suspendarii
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe profit

Impozit forfetar in perioada suspendarii

Buna seara, Am o firma care a fost suspendata pana la sfarsitul lunii iunie.Nu am redeschis-o pana acum si vreau sa stiu daca pentru aceasta perioada trebuie sa platesc impozit forfetar [era un bar mic].Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ela david , utilizator 20:21, 27 August 2013
Nu trebuie sa platiti impozit forfetar.:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit forfetar pentru o firma in dizolvare din 2008 suspendata din 2006 elizabethd elizabethd Buna ziua, am si eu urmatoarea situatie.O firma infiintata in 2005 cu activitate pana in 2006 cand a fost suspendata pentru 3 ani, am redeschis-o in 2008 pentu ... (vezi toată discuția)
Cum se calculeaza impozitul forfetar SDNICOLETA SDNICOLETA Firma este un SRL, a avut activitate cand a fost infiintata, primii 5 ani, dupa care nu a mai avut nici un fel de activitate, a ramas pe pierdere pana in ... (vezi toată discuția)
Impozit forfetar tiberiu27 tiberiu27 Buna ziua. Am o firma din anul 2005 - fara activitate de atunci si pana in prezent. Nu am dus declaratiile la timp, am primit o amenda si un avertisment, iar ... (vezi toată discuția)