avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general CUM SE CALCULEAZA IMPOZITUL FORFETAR
Discuție deschisă în Contabilitate în general

CUM SE CALCULEAZA IMPOZITUL FORFETAR

Firma este un SRL, a avut activitate cand a fost infiintata, primii 5 ani, dupa care nu a mai avut nici un fel de activitate, a ramas pe pierdere pana in prezent, la 1iun2009 a fost suspendata pe o perioada de 3 ani. Vreau sa stiu cum se calculeaza impozitul forfetar, ce suma trebuie platita si pe ce perioada.?Platesc doar pe 1 luna tinand cont de faptul ca impozitul forfetar a fost introdus din luna mai 2009 si firma a fost suspendata cu 1 iunie 2009?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: Carmen Stoean , Consilier juridic 12:26, 13 Noiembrie 2009
Da, trebuia inregistrat in situatiile financiare deja (banuiesc) depuse la 30 iunie partial impozitul forfetar aferent lunii mai si platit pana la 25 iulie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce fac cu impozitul forfetar? m1rcea m1rcea Salut! Am o firma care a fost declarata fara activitate de ceva timp, iar de la 1 iulie i-am si suspendat temporar activitatea. In principiu, as fi ... (vezi toată discuția)
Bilant 2009 victon victon Am constituit o societate SRL in luna mai 2009.In luna iunie am suspendat activitatea SRL-ului.Societatea din luna mai si pana la data suspendarii la Registrul ... (vezi toată discuția)
Plata impozitului forfetar viogeo viogeo Pentru un SRL cu asociat unic pentru care s-a depus cererea de suspendare a activitatii la data de 05.05.2009 la ONRC, si s-a obtinut regim derogatoriu de la ... (vezi toată discuția)