Am constituit o societate SRL in luna mai 2009.In luna iunie am suspendat activitatea SRL-ului.Societatea din luna mai si pana la data suspendarii la Registrul Comertului in luna iunie nu a avut activitate(SRL inactiv).Am platit impozit forfetar pe o luna.Intrebare....intocmesc bilant si cont de profit si pierdere,politici contabile si note explicative?Eu sunt convins ca da.Eu sunt absolvent al facultatii de contabilitate.Pot sa semnez bilantul avand si calitatea de administrator unic?
Nu poti sa semnez bilantul , trebuie sa ai contract de munca , functia contabil sef , sau sa angajezi pe altcineva ; cel mai simplu e sa apelezi la firma de specialitate pentru bilant;
Ca sa puteti semna bilantul la rubrica "intocmit" trebuie sa fiti angajat cu contract individual de munca pe functa de contabil sef sau director economic (cum a spus si @stroescujulianna).
Fiind in primul an de activitate nu trebuia sa platiti impozitul forfetar daca din calcul nu iesea nimic de plata (cum a spus si @new_2009). Daca ati depus pentru trimestrul al-II-lea declaratia 100 cu valoarea impozitului forfetar pe o luna faceti o declaratie rectificativa in care la suma de plata treceti 0 (zero).
In plus, pentru 2009 nu mai era necesara nici declararea suspendarii activitatii la Oficiul Registrului Comertului.
~ final discuție ~
Alte discuții în legătură
Suspendare firma
ile@n@
Am o mare nelamurire . Nu inteleg de ce suspenda lumea activitatea firmelor deoarece in perioada suspendarii venitul fiind 0 , este supus impozitarii minime. ... (vezi toată discuția)