Un srl infiintat mai 2009..fara activitate si care are activitatea suspendata in iulie 2009 la registrul comertullui..... depune la adm. fiscala: bilant,cont de profit si pierdere,situatia modificarilor capitalului propriu,politici contabile si note explicative??s-au depune....numai o declaratie ca nu a desfasurat activitate(ca este inactiva + ca srl-ul este in situatie de suspendare pe 3 ani??la reg comertullui depune ceva?? multumesc anticipat
interesant subiect !
nu stiu in legislatie sa existe o procedura pentru asemenea caz , ca urmare o sa-mi permit o abordare , asa cum inteleg ca ar fi logic : ca firma e suspendata , finantele stiu lucrul acesta ( de fapt si dvs puteti verifica pe site mfinante starea firmei ) ;
firma nu a avut activitate de la infiintare, ca urmare va depune declaratia aceea pe proprie raspundere ca n-a avut activitate, care tine loc de bilant
Atentie la termenii utilizati : in sens fiscal, firma fara activitate e acea firma care nu a avut venituri de la infiintare iar firma inactiva e firma "pedepsita " de fisc pentru ca nu depus declaratii .