avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 739 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general srl infiintat in 2009 fara activitate
Discuție deschisă în Contabilitate în general

srl infiintat in 2009 fara activitate

Un srl infiintat mai 2009..fara activitate si care are activitatea suspendata in iulie 2009 la registrul comertullui..... depune la adm. fiscala: bilant,cont de profit si pierdere,situatia modificarilor capitalului propriu,politici contabile si note explicative??s-au depune....numai o declaratie ca nu a desfasurat activitate(ca este inactiva + ca srl-ul este in situatie de suspendare pe 3 ani??la reg comertullui depune ceva?? multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Magda Staicu , Consultant fiscal 22:02, 10 Ianuarie 2010
interesant subiect !
nu stiu in legislatie sa existe o procedura pentru asemenea caz , ca urmare o sa-mi permit o abordare , asa cum inteleg ca ar fi logic : ca firma e suspendata , finantele stiu lucrul acesta ( de fapt si dvs puteti verifica pe site mfinante starea firmei ) ;
firma nu a avut activitate de la infiintare, ca urmare va depune declaratia aceea pe proprie raspundere ca n-a avut activitate, care tine loc de bilant
Atentie la termenii utilizati : in sens fiscal, firma fara activitate e acea firma care nu a avut venituri de la infiintare iar firma inactiva e firma "pedepsita " de fisc pentru ca nu depus declaratii .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Societati suspendate. societati inactive. societati in regim derogatoriu. Magda Staicu Magda Staicu Stimati colegi, Va propun sa incercam o punere in ordine a celor trei situatii , pentru ca din cite am observat , situatia creata de og 34 in ce priveste ... (vezi toată discuția)
Firma fara activitate madalinas85 madalinas85 Buna ziua, am tot cautat pe forum dar nu am gasit nimic asemanator asa ca am si eu o intrebare: In 2008 am infiintat un SRL, asociat unic. Din diferite motive ... (vezi toată discuția)
Srl getaz getaz Am un srl suspendat eram obligat sa depun declaratia 101 (vezi toată discuția)