avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 878 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Detentie in Elvetia
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Detentie in Elvetia

buna...am si eu niste nelamuriri si v-as fi foarte recunoscatoare daca m-ati putea ajuta...sotul meu a frecventat elvetia...in decembrie a primit o amenda in valoare de 1500 de franci pentru un furt,iar in documentele care i-au fost date se precizeaza ca neachitarea amenzii poate duce la 90 de zile munca in folosul comunitatii sau de privarea libertatii...nu a achitat-o si cand s-a reintors la un control de rutina politia l-a retinut...l-au dus la peniteniciar si este tinut fara a fi condamnat de 1 luna si 3 saptamani...intrebarea mea este....poate fi eliberat fara a fi condamnat dupa cele 3 luni de detentie??sau care sunt regulile la ei??va multumesc
Cel mai recent răspuns: Crisuzuzu , utilizator 01:39, 28 August 2013
Ar trebui sa cautati avocat elvetian.
Ei au norme de drept foarte diferite pe aceste aspecte.
si unde ar trebui sa gasesc un avocat elvetian???

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sistemul persoanelor straine in elvetia ContSters69394 ContSters69394 buna ziua am fost legitimata si acuzata in elvetia de a ma afla ilegal pe teritoriul elvetian, pe motiv ca nu am viza, mi s a pus interdictie ... (vezi toată discuția)
Furt - elvetia Mihai_alexandru Mihai_alexandru Am un amic de la care fac cumparaturi in materie de produse vestimentare, este roman de origine si isi desfasoara activitatea prin Europa,Recent l au prins l a ... (vezi toată discuția)
Incalcare interdictie in elvetia marinapopescu4443 marinapopescu4443 Buna seara! Va rog frumos sa ma ajutati cu informatii in legatura cu incalcarea unei interdictii de intrare in Elvetia. Am un prieten care este plecat in ... (vezi toată discuția)