avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 937 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Achizitie imobil de la executor judecatoresc
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Achizitie imobil de la executor judecatoresc

Buna seara,

Firma la care lucrez a achizitionat un imobil (teren + cladire) prin licitatie de la executor judecatoresc.Initial am platit cautiunea de 10% din pretul imobilulul iar in 30 de zile am platit diferenta de pret. Am primit de la executor actul de adjudecare si intrebarea mea este daca executorul nu ar trebui sa emita si factura pentru valoarea pe care am platit-o? In contabilitate am inregistrat in contul de "alte creante imobilizate" 2678 la valoarea totala dar vreau sa le trec in imobilizari cu valoarea impartita pe cladire si teren si nu pot doar prin actul de ajudecare mi-ar trebui factura.
Va rog sa ma ajutati daca v-ati mai confruntat cu aceasta situatie.

Multumesc

Alte discuții în legătură

Taxa de participare la licitatie ion g ion g am platit o taxa de participare la licitatie ,licitatie pe care am castigat-o.imi puteti spune va rog,cum o inregistrez in contab.?banca pe credit cu ce ... (vezi toată discuția)
Garanție de participare și garanție de bună execuție: care este diferența dintre ele și care sunt operațiile contabile care se fac la plata din cont? ionela11 ionela11 Buna ziua, Care este diferenta intre garantia de participare la o licitatie si garantia de buna executie? Care sunt operatiile contabile care se fac la ... (vezi toată discuția)
Garantii prestari servicii crystyna2000 crystyna2000 [b]situatie[/b]: se emite factura pentru prestari servicii 1000 ron + 240 ron TVA Conform contractului , la efectuarea platii, se retine garantie 10% din ... (vezi toată discuția)