Ce se intampla cu arendasul daca nu-mia dat arenda pe anul trecut si anul prezent?
Anul trecut mi-a spus ca nu s-a facut graul si nu are si mi-a spus ca-mi da anul acesta. Acum am fost la el si ma tot amana, c-o fi joi, c-o fi duminica.
Eu cum as putea sa-l actionez pe arendas pentru ca nu mi-a dat arenda 500 kg/hectar, conform contractului?
Ce as putea obtine daca l-as da in judecata pe arendas si daca se poate as mai vrea sa stiu la cat m-ar ajunge costurile de judecata?
Cu contractul de arenda pe care-l aveti incheiat, pentru arenda de anul trecut, mergeti la un esecutor judecatoresc din regiunea dumneavoastra.
Pentru arenda care vi se cuvine in acest an trebuie sa vedeti in contract care e termenul pana la care trebuie sa va fie platita si deabia dupa aceea apelati la executor.
Ar fi trebuit sa aveti in vedere ca sa se treaca acolo un termen clar, exprimat cel putin raportat la lunile calendaristice, in care sa fie exigibila acea obligatie de plata.
Renta viagera
iulliana
in cazul incheierii unei rente viagere pentru un teren agricol arabil extravilan, dupa decesul proprietarului pamantului, copii mai pot mosteni pamantul, ori ... (vezi toată discuția)