avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1103 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Program de lucru
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Program de lucru

Buna ziua,

Ce implicatii are un program de lucru de miercuri pana duminica intre orele:8-12 si 16-20. Sunt astfel 8ore/zi, 5 zile pe saptamana, cu pauza de 2 zile consecutive (luni si marti). In afara de un spor de 5% pentru zilele de week-end, trebuie sa mai acord alte facilitati angajatului?

Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 12:15, 28 August 2013
programul este legal, insa trebuie prevazut in CIM sau ulterior printr-un act aditional.
olan_andreea a scris:

Buna ziua,
.... trebuie sa mai acord alte facilitati angajatului? .....

Nu mai trebuie sa acordati si alte facilitati angajatului , in conditiile mentionate de dvs in mesaju initial.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Liber pentru week-end lucrat Mickaelx Mickaelx Buna ziua, Am si eu nevoie de o lamurire pe care seful meu nu mi-o poate da si tututor ni se pare tare ciudat cum face programul. O sa detaliez putin ... (vezi toată discuția)
Lucrul si sambata anymaryh anymaryh Buna ziua! Va rog sa-mi spuneti cum sa procedez in cazul in care in cadrul societatii se lucreaza in fiecare sambata, prin rotatie. Trebuie anuntat la ITM ... (vezi toată discuția)
Cuantum spor repaus saptamanal mon_maria mon_maria Buna ziua, Codul Muncii nu prevede cuantumul sporului pe timpul repausului saptamanal, art.132 (3). Art.41(3) lit.c spune ca sporul pentru zilele libere este ... (vezi toată discuția)