avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Sponsorizare fara contract
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Sponsorizare fara contract

Buna ziua,
Suntem un ONG din Romania si vom face o sponsorizare ( in bani, cu ordin de plata) catre o Universitate din alta tara, dar nu avem contract de sponsorizare cu acestia, ne vor emite doar o hartie pe care vor scrie ca au primit acesti bani ca donatie. Este in regula?
De asemenea, este vreo dfererenta din punct de vedere fiscal in acest caz intre sponsorizare si donatie?
Multumesc anticipat pentru raspuns.

Alte discuții în legătură

Ong vrea să ofere bani unei persoane fizice. care e forma legală: sponsorizare sau donație? alex__ alex__ Buna ziua! Intrebarea este daca din punct de vedere legal ONG-urile au voie sa faca sponsorizari (catre o persoana fizica) sau doar firmele sunt cele ... (vezi toată discuția)
Inregistrare sponsorizare la un ong sima maria sima maria Buna seara,vreau sa imi spuneti cum ati proceda in situatia urmatoare,un ong primeste o sponsorizare de la un alt ong,bani trebuie utilizati exclusiv pentru ... (vezi toată discuția)
Justificarea banilor din ctr de sponsorizare Glovers Glovers MESAJE TRIMISE TOATE GEORGE-NEAGU, MODERATOR 07:16, Vineri, 16 Iulie 2021 Justificare sponsorizare Bună ziua. Va adresez și eu următoarele ... (vezi toată discuția)