avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 650 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Taxa auto nerecuperata, vanzare masina
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Taxa auto nerecuperata, vanzare masina

buna .in februarie am inscris masina platind o taxa de primainmatriculare de 1250 euro.De o sapt am inaintat dosarul catre tribunalul din deva pt recuperare inainte trimitind cererile care trebuiau la administratia financiara hd. acum vreau sa vind masina .cel care o cumpara mai trebuie sa plateasca taxa sau nu pt ca eu inca nu am recuperato inca?
Cel mai recent răspuns: rares85 , utilizator 22:12, 29 August 2013
Taxa se achita o singura data.
deci daca nu e recuperata pina la data vinzarii desi e dosarul inaintat cumparatorul nu trebuie sa o platesca?
Nu plateste taxa daca nu ati recuperat banii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recuperare taxa auto nelutu1988 nelutu1988 Buna seara! Tocmai am achizitionat o masina inmatriculata in RO (HD) eu sunt din Maramures, cumparata de la un intermediar din Cluj. Masina este inmatriculata ... (vezi toată discuția)
Recuperare taxa auto G-Radu90 G-Radu90 Va salut, am si eu nevoie de un sfat. Deci problema sta in felul urmator, eu am cumparat o masina, am dat in judecata pentru recuperarea taxei. Intre timp am ... (vezi toată discuția)
Taxa de prima inmatriculare ramonateamo ramonateamo in februarie 2013 am inmatriculat o masina platind o taxa de 1250 euro anul trecut am inceput procesul pt recuperarea taxei insa de la deva sa admis cererea ... (vezi toată discuția)