avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 921 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Recuperare taxa auto
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Recuperare taxa auto

Buna seara!
Tocmai am achizitionat o masina inmatriculata in RO (HD) eu sunt din Maramures, cumparata de la un intermediar din Cluj. Masina este inmatriculata in 2008 pe o firma din Deva, apoi in 2010 vanduta unei persoane fizice, apoi la acest intermediar si in final mie. Intermediarul a scos de la finante adeverinta cum ca taxa de prima inmatriculare s-a platit si nu a fost recuperata, lucru confirmat si mie de la finante Baia Mare. Intrebarea mea este: Cum stiu daca nu cumva e pe rol dosarul de recuperare al taxei, iar finantele sa nu vada acest lucru pana la solutionarea cazului.
Ultima modificare: Miercuri, 27 Noiembrie 2013
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: nelutu1988 , utilizator 12:51, 5 Decembrie 2013
puteti verifica pe portalul instantelor daca exista un dosar pe rol cu acest obiect daca cunoasteti numele fostului proprietar care a platit taxa, intrucat doar acesta o poate recupera. In cazul unui eventual litigiu, finatele sunt citate, asa ca nu exista posibilitatea ca aceastea sa nu stie de existenta procesului.
multumesc pentru atentie, am mers mi am inmatriculat masina, am trascris o si nu mai am nici o emotie :) zi buna!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de poluare 2011 m78 m78 buna sunt interesat sa-mi aduc o masina din germaia si cum taxa de poluare 2011 a crescut f mult , as dori sa stiu ce sanse am sa castig un eventual ... (vezi toată discuția)
Noua taxa auto simonik2011 simonik2011 buna ziua, un prieten a cumparat o masina din Germania in februarie 2012 si a inmatriculat-o, pe decizia privind stabilirea taxei pt emisiile poluante este ... (vezi toată discuția)
Taxa poluare IuraAdrian IuraAdrian Buna seara ,deci am un land rover din 2001 ,euro 2,am facut rar ieri ,taxa de poluare imi iese undeva la 2200 euro ,dar inca nu am platit-o care sunt ... (vezi toată discuția)