Buna ziua,
Am urmatoarea intrebare/problema...
Luni a fost prins la furat pe proprietatea parintilor mei un vecin, de catre alt vecin. Acesta a anuntat atat politia cat si pe tatal meu.
Politia nu s-a deplasat la fata locului iar parintii mei abia astazi au putut ajunge la sectia de politie din satul respectiv.
La sectie tatalui meu nu i-au fost cerute nici un fel de date si nici nu au vrut sa primeasca vreo hartie din partea lui pentru a se face cercetari in privinta acestui lucru.
Ce se poate face pentru a trage la raspundere atat pe militienii din comuna care nu-si fac treaba cat si pe hot?
Initial depuneti la politia locala,prin posta cu confirmare de primire plangere impotriva persoanei care a patruns in proprietate fara acordul proprietarului
In plangere detaliati succesiunea de evenimnete si atentionati asupra existentei de martor ,pe care il nominalizati si solicitati audierea acestuia
Deci doar prin posta se poate face plangere?
In ce tara traim?
In plus i s-a spus tatalui meu cand a vrut sa depuna plangere ca ce vrea el este de caracter penal si acesta costa bani.
Cum adica costa bani sa denunti un hot?
Pai la care militie? A fost tatal meu azi dimineata iar cel din sectia respectiva i-a spus ca nu accepta plangerea care a facut-o si nici nu a vrut sa accepte alta plangere care sa fie facuta acolo cu militianu de fata.
Nu este prima data cand am fost furati si niciodata nu s-au deplasat nici macar sa vada despre ce este vorba.
Este vorba de o sectie de militie dintr-o comuna.
Am sa trimit prin posta pana la urma aceasta plangere dar as dori sa stiu unde ma pot adresa sa fac o plangere si impotriva militanului de la respectivul post.
Va multumesc.
Raspuns politie
victor sorin
In urma cu ceva timp cineva a facut o reclamatie nefondata la adresa mea , la o sectie de politie (militie mai corect )
Am solicitat sa-mi fie [b]comunicat ... (vezi toată discuția)